top of page

Πως να φτιάξεις ένα τέλειο Website γάμου!

Τα websites (ιστοσελίδες) γάμου γίνονται πλέον πιο δημοφιλείς από ποτέ – και για καλό λόγο!


Η δημιουργία ενός ιστότοπου γάμου, είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και βολικούς τρόπους επικοινωνίας με τους καλεσμένους και προετοιμασίας τους για την ιδιαίτερη μέρα σας. Γλιτώνει τα έξοδα των προσκλητηρίων, είναι οικολογική λύση και συγκεντρώνει τις απαντήσεις του RSVP (σημαίνει στα γαλλικά Repondez s' il vous plait. Δηλαδή: Απαντήστε παρακαλώ)


Τα websites όχι μόνο βελτιστοποιούν την επικοινωνία των επισκεπτών, αλλά βοηθούν επίσης να δημιουργηθούν προσδοκίες για τη μεγάλη εκδήλωση και να διασφαλιστεί ότι όλοι οι καλεσμένοι σας ξέρουν τι να περιμένουν. Είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί έχουν γίνει γρήγορα το απόλυτο εργαλείο για την οργάνωση γάμου για χιλιάδες μοντέρνα ζευγάρια!

Έχουμε μερικές δοκιμασμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν υπέροχο website γάμου χωρίς πονοκεφάλους.


Γιατί να κάνεις website γάμου;


Κατά τη γνώμη μας, μια ιστοσελίδα γάμου είναι ένα απολύτως απαραίτητο εργαλείο οργάνωσης του γάμου, για μερικούς βασικούς λόγους.


Το κύριο πλεονέκτημα της δημιουργίας ενός website γάμου είναι να διασφαλίσετε ότι όλοι οι καλεσμένοι σας είναι προετοιμασμένοι για τον επερχόμενο γάμο σας. Ένα website γάμου σάς βοηθά να κοινοποιήσετε όλες εκείνες τις βασικές λεπτομέρειες για τις οποίες δεν έχετε απαραίτητα χώρο στα προσκλητήρια του γάμου σας, δεν έχετε την επαφή, την υπομονή και το χρόνο.


Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την προετοιμασία των προσκεκλημένων που μπορεί να ταξιδεύουν για να παρευρεθούν στην εκδήλωσή σας ή για ζευγάρια που σχεδιάζουν έναν γάμο-προορισμό (π.χ. σε κάποιο νησί). Αντί να επικοινωνείτε με τους καλεσμένους μεμονωμένα και να απαντάτε στις ίδιες ερωτήσεις, ένα website γάμου λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος πληροφοριών για να ανατρέξουν οι καλεσμένοι σας.


Μαζί με την πρακτική πλευρά των πραγμάτων, ένα website γάμου σας βοηθά επίσης να δημιουργήσετε ενθουσιασμό για τη μεγάλη μέρα. Είναι η τέλεια ευκαιρία να παρέχετε κάποιες βασικές πληροφορίες για τη σχέση σας και τα βασικά μέλη που συμμετέχουν στο γάμο.


Δημιουργώντας ένα website γάμου RSVP στο i-do.gr, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες υπενθύμισης RSVP και διαχείρισης λίστας καλεσμένων, οι οποίες θα ακολουθήσουν τους φίλους και την οικογένειά σας που μπορεί να έχουν χάσει ή να ξεχάσουν την προθεσμία RSVP σας. Είναι ένα εργαλείο που εξοικονομεί χρόνο!

Τώρα λοιπόν που ακούσατε για τα οφέλη μιας ιστοσελίδας γάμου, τι πρέπει να γνωρίζετε για να δημιουργήσετε μία;


Αρχικά το i-do.gr. To κορυφαίο ελληνικό site για την δημιουργία websites γάμου.

Κοινοποιήστε τις σωστές λεπτομέρειες


Ένα υπέροχο website γάμου θα πρέπει να βοηθάει τους καλεσμένους σας να προετοιμαστούν για τη μεγάλη μέρα. Επομένως, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι καλύπτετε όλες τις σωστές λεπτομέρειες!


Είναι αυτονόητο ότι η ιστοσελίδα του γάμου σας θα πρέπει να περιλαμβάνει το προφανές: Ποιος, Τι, Πού και Πότε. Φροντίστε να περιγράψετε την ημερομηνία, την τοποθεσία του τόπου διεξαγωγής.


Στη συνέχεια, θα θελήσετε να σκεφτείτε τυχόν πρόσθετες λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στις προετοιμασίες του καλεσμένου σας πριν από το γάμο. Για παράδειγμα: χρειάζεται να κανονίσουν τη μεταφορά ή έχει οργανωθεί πούλμαν; Είναι μια εκδήλωση με το συνηθισμένο επίσημο ένδυμα ή θα έχει πιο χαλαρή ενδυμασία;


Προσπαθήστε να προλάβετε τις πιο πιθανές ερωτήσεις που θα έχουν οι καλεσμένοι σας μέχρι την ημέρα σας και χρησιμοποιήστε τον website του γάμου σας για να δώσετε αυτές τις απαντήσεις εκ των προτέρων. Αποφύγετε να είστε ασαφείς με αυτές τις λεπτομέρειες. Ένα υπέροχο website γάμου δεν πρέπει να αφήνει τους καλεσμένους σας σε σύγχυση!


Κάντε το φιλικό προς το χρήστη


Ένα υπέροχο website γάμου θα πρέπει επίσης να είναι φιλικό προς το χρήστη και εύκολος στην πλοήγηση των καλεσμένων σας. Θυμηθείτε, προσπαθείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία εδώ – το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι τηλεφωνήματα από επισκέπτες που προσπαθούν να καταλάβουν το website!


Φυσικά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί όλα τα πρότυπα websites του i-do.gr είναι συμβατά με όλες τις συσκευές και έτσι φτιαγμένα που διευκολύνουν την πλοήγηση και την ανάγνωση!


Η κορυφαία συμβουλή μας εδώ είναι να επωφεληθείτε από μια πλατφόρμα website γάμου που παρέχει πρότυπα έτοιμα για προσαρμογή.


Εάν το website του γάμου σας δίνει επίσης στους καλεσμένους σας την επιλογή να απαντήσουν στο προσκλητήριο, θα σας γλιτώσει από πολύ κόπο.


Καθορίστε πρώτα το όραμα του γάμου σας


Είτε σχεδιάζετε ένα παραμυθένιο πάρτι στον κήπο είτε ένα πάρτι σε βιομηχανική αποθήκη, ο το website του γάμου σας είναι αυτό που θα δουν οι καλεσμένοι σας για πρώτη φορά. Καθορίζοντας ξεκάθαρα το όραμα του γάμου σας πριν σχεδιάσετε την ιστοσελίδα του γάμου, θα διασφαλίσετε ότι ταιριάζει με τα σχέδιά σας για τη μεγάλη μέρα!


Μπορείτε να επιλέξετε ένα μίνιμαλ, μονόχρωμο σχέδιο με μοντέρνα γραμματοσειρά για να ταιριάζει με τη βιομηχανική αποθήκη, ή ένα πιο λεπτό, παστέλ θέμα για έναν γάμο στον κήπο.
Κάντο προσωπικό


Αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο για να το website του γάμου σας, θα σας βοηθήσει πραγματικά να δημιουργήσετε μια σύνδεση με τους καλεσμένους σας και να τους δώσετε μια ειλικρινή ματιά στη σχέση σας.


Σκεφτείτε το site του γάμου σας ως μια ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί (συμπεριλαμβανομένου του γαμπρού!). Υπάρχουν τόσοι πολλοί μοναδικοί τρόποι για να εξατομικεύσετε τον website του γάμου σας, από φωτογραφίες- αναδρομή στο παρελθόν, έως και βίντεο σε συνεργασία με τους καλεσμένους.


Λάβετε υπόψη ότι πιθανότατα θα υπάρχουν κάποιοι καλεσμένοι με τους οποίους μπορεί να μην έχετε πολύ στενή σχέση, όπως μακρινοί φίλοι του συντρόφου σας ή μακρινοί συγγενείς. Το να βάλετε τη δική σας προσωπική σφραγίδα στο site του γάμου σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους δώσετε μια γεύση για εσάς και τη σχέση σας!


Γίνετε δημιουργικοί με τη διατύπωσή


Η διατύπωσή είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ιστοσελίδας του γάμου σας και ένας υπέροχο website θα έχει λέξεις που αφήνουν εντύπωση. Μην φοβάστε να γίνετε δημιουργικοί και να κάνετε το site πραγματικά αξέχαστο!


Από την ιστορία σας «για εμάς» μέχρι τις βιογραφικές περιγραφές, η διατύπωση που χρησιμοποιείτε στον ιστότοπο του γάμου σας μπορεί πραγματικά να δώσει άλλο τόνο και χαρακτήρα.


Σκεφτείτε τις καλύτερες ιστοσελίδες γάμου που έχετε επισκεφτεί για άλλους γάμους – ποιες ξεχωρίζουν στη μνήμη σας; Μάλλον είναι αυτές που σε έκαναν να γελάσεις ή να συγκινηθείς μέσα από τη διατύπωση που είχαν.


Εάν δεν είστε φυσικός λογοτέχνης, έχουμε μερικά υπέροχα πρότυπα διατύπωσης ιστοτόπων γάμου και παραδείγματα στο ιστολόγιο για να αντλήσετε έμπνευση!


Συμμετέχετε τον σύντροφό σας


Οι καλύτερες ιστοσελίδες γάμου είναι αυτές που αντικατοπτρίζουν πραγματικά εσάς και τον σύντροφό σας. Συμμετέχετε λοιπόν στη διαδικασία για να δημιουργήσετε ένα website για το οποίο μπορείτε να είστε και οι δύο περήφανοι!


Η δημιουργία της ιστοσελίδας του γάμου σας μπορεί πραγματικά να είναι ένα διασκεδαστικό κομμάτι της οργάνωσης γάμου και κάτι που μπορείτε να αναλάβετε μαζί. Ενώνοντας τις δυνάμεις σας για να δημιουργήσετε ένα τελικό αποτέλεσμα που θα είναι ένα γλυκό αναμνηστικό από το οποίο θα κρατήσετε όχι μόνο το site, αλλά και την ανάμνηση του να το σχεδιάζετε.


Από το να γράψετε την ιστορία της αγάπης σας μέχρι να αναπολήσετε παλιές φωτογραφίες, θα βρείτε τον εαυτό σας να σκέφτεται πως ξεκίνησαν όλα.

Διασκεδάστε το


Τα websites γάμου έχουν γίνει ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού γάμου, αλλά υπάρχουν μερικά κουτάκια που τσεκάρετε να σημειώσετε για να δημιουργήσετε έναν πραγματικά υπέροχο!


Επομένως, εάν αυτή τη στιγμή ψάχνετε να δημιουργήσετε τον δικό σας website γάμου, απλά έχετε κατά νου τις παραπάνω συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο πρακτικό όσο και προσωπικό. Και μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε.


Μπείτε στο i-do.gr και ξεκινήστε να δημιουργείτε το website που θέλετε και σας αξίζει!
Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page