top of page

Πώς να στείλεις το ηλεκτρονικό προσκλητήριο γάμου

Θέλεις έναν ευκολότερο τρόπο διαχείρισης της λίστας των καλεσμένων; Η χρήση ηλεκτρονικού προσκλητηρίου γάμου με online RSVP, διευκολύνει τους καλεσμένους να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους με το πάτημα ενός κουμπιού, και εσένα να συγκεντρώσεις τις απαντήσεις τους χωρίς ιδιαίτερο κόπο.


Ηλεκτρονικό προσκλητήριο με το i-do.gr

Εάν σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις online RSVP για τον γάμο σου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Από τη δημιουργία μιας φόρμας RSVP έως την αποστολή του link στους καλεσμένους. Δες παρακάτω με ποιους τρόπους μπορείς να το στείλεις.

Μέσω κοινωνικών δικτύων / social media με το link

Εάν είσαι τολμηρός/ή, μπορείς να αναρτήσεις το link του προσκλητηρίου στα social media. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι όλοι όσοι σε ακολουθούν ή έχουν πρόσβαση στο προφίλ σου, θα δουν το website του γάμου σου, και θα υποθέσουν ότι είναι καλεσμένοι.


Μπορείς όμως, να χρησιμοποιήσεις το chat/messenger των social media για να μοιραστείς το link μόνο με όσους θα ήθελες να καλέσεις. Κάτι το οποίο θα σε γλιτώσει από παρεξηγήσεις.


Κλειστός χώρος στα social media

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα κλειστό χώρο στα social media π.χ. Κοντινοί φίλοι για τα stories του Instagram ή μια κλειστή σελίδα/ομάδα στο Facebook και να αναρτήσεις εκεί το link από το website του γάμου σου.


Δείχνοντας το QR Code για να το σκανάρει κάποιος με το κινητό του

Εάν κάτι μας έμαθε η πανδημία, είναι να σκανάρουμε QR codes.


ΟΚ, μας έμαθε και πολλά άλλα, ας μείνουμε όμως στα QR για χάρη αυτού του άρθρου. Μπορείς λοιπόν να έχεις το QR αποθηκευμένο στις φωτογραφίες του κινητού σου ή εκτυπωμένο στην τσάντα ή το πορτοφόλι σου, και να το δείχνεις σε όποιον θέλεις να προσκαλέσεις για να το σκανάρει με το κινητό του.


Με QR Code ή link σε τυπωμένα προσκλητήρια

Σε περίπτωση που θέλεις να εκτυπώσεις και να στείλεις και τυπωμένα προσκλητήρια, μπορείς να έχεις το QR ή/και το link στο μπροστά ή πίσω μέρος του προσκλητηρίου. Μπορείς επίσης να έχεις ένα επιπλέον χαρτί με το link και το QR και να προτρέπεις τους καλεσμένους να απαντήσουν μέσω του site.



Με μία λίστα διανομής e-mails / sms

Κάνεις μαζική ή ατομική αποστολή του link μέσω email ή SMS στον αριθμό του κινητού των καλεσμένων. Σε όσους δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή δεν τσεκάρουν τα emails τους αρκετά συχνά, μπορείς να το στείλεις εκτός από SMS, και μέσω Viber. Στο i-do.gr σου παρέχουμε τη δυνατότητα και αποστολής μέσω SMS/Viber αλλά και μέσω email.


Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο, πρακτικό, αλλά και οικολογικό. Δες τα πρότυπα προσκλητήρια στο www.i-do.gr/πρότυπα

bottom of page