top of page

Τα 8 TikTok Hits που πρέπει να έχεις στην playlist του γάμου σου [2023]

Όταν οργανώνεις το γάμο σου, η μουσική είναι ένας σημαντικός παράγοντας που λαμβάνεις πάντα υπόψιν. Όχι μόνο φτιάχνει τη διάθεση, αλλά δημιουργεί και μια μοναδική εμπειρία για τους νιόπαντρους και τους καλεσμένους.


Και επειδή είμαστε μοντέρνα ζευγάρια, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από το γάμο μας τα πιο διάσημα τραγούδια που παίζουν αυτή τη στιγμή στο TikTok.


Εδώ είναι η playlist που σου προτείνουμε, με τραγούδια που δεν πρέπει να παραλείψεις να παίξεις στον γάμο σου!


1. Lady Gaga - Bloody Mary (Sped Up / TikTok Remix)

Το trend ξεκίνησε με τον χορό της ιδιόρρυθμης "Wednesday Addams" από τη σειρά του Netflix "Wednesday". Ένας χρήστης του TikTok έβαλε το τραγούδι της Lady Gaga σε γρήγορη εκδοχή μαζί με το βίντεο από τον χορό της Wednesday γιατί ταίριαζε ο ρυθμός στις κινήσεις. Από τότε έχει γίνει viral, και εκατομμύρια κόσμος έχει δοκιμάσει τον χορό με το "Bloody Mary" στο TikTok, ακόμη και η ίδια η Gaga!



2. Miley Cyrus - Flowers

Ένα τραγούδι που φέρεται να έγραψε η Miley Cyrus με πολλούς συμβολισμούς στους στίχους και στο videoclip, που παραπέμπουν στον σύντομο γάμο της με τον φερόμενο ως άπιστο Liam Hemsworth.


Το τραγούδι κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων του, έχει αναφορές σε γεγονότα της σχέσης τους, το videoclip λέγεται ότι γυρίστηκε σε ένα σπίτι που νοίκιαζε στην πραγματικότητα ο Hemsworth και φημολογείται ότι πήγαινε με τις ερωμένες του και η Miley φοράει ένα χρυσό φόρεμα, παρόμοιο με αυτό που φορούσε σε μια πρεμιέρα της ταινίας "Hunger Games" η Jennifer Lawrence συνοδευόμενη από τον συμπρωταγωνιστή της Hemsworth, η οποία Lawrence παραδέχτηκε ότι τον φίλησε εκτός κάμερας.


Στο τέλος του κλιπ, η Cyrus φοράει το κοστούμι του Hemsworth από μια πρεμιέρα που είχανε πάει μαζί και εκείνος της είπε μπροστά στις κάμερες να 'είναι κόσμια για μια φορά' (can you behave for once?) To video clip τελειώνει με εκείνη να χορεύει έξαλλα με το κοστούμι του, κίνηση που κάποιοι θεωρούν ότι είναι μια δήλωση αντίδρασης προς εκείνον.


Με όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε γιατί έγινε trend σαν το τραγούδι που συμβολίζει το ότι οι γυναίκες είναι χαρούμενες και μόνες τους (οκ, όχι και το καλύτερο νόημα για γάμο!) και ο χορός του video clip έχει αναπαραχθεί από εκατομμύρια χρήστες.



3. Harry Styles - As it Was

Το τραγούδι είναι γνωστό στο TikTok για τα βίντεο όπου οι χρήστες έχουν φωτογραφίες τους από το 2022-2019 και στο σημείο που το τραγούδι λέει ‘you know it’s not the same’ (ξέρεις ότι δεν είναι το ίδιο), προβάλλεται η πιο πρόσφατη φωτογραφία.


Είναι μια ανασκόπηση για το πόσο αλλάξαμε τα τελευταία 3 χρόνια λόγω της πανδημίας και πως κάποιοι νιώθουν εντελώς διαφορετικοί, και ίσως όχι μόνο εμφανισιακά.


4. David Guetta - I'm good (Blue)

O γνωστός DJ David Guetta, είχε κάνει μια διασκευή του γνωστού τραγουδιού Blue των Eiffel 65 με τη βοήθεια της τραγουδίστριας Bebe Rexha, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Το 2017, σε μια εμφάνιση του Guetta, έπαιξε ένα μικρό απόσπασμα του τραγουδιού και ακολούθησε αποθέωση από το κοινό.


Το τραγούδι έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές όταν κάποιος το χρησιμοποίησε για ένα βίντεο στο TikTok και έκτοτε το είδαν 500 εκατομμύρια άνθρωποι. Έτσι λοιπόν ο Guetta αποφάσισε να το κυκλοφορήσει επίσημα, και εμείς τον ευχαριστούμε για την αναβίωση του απόλυτου hit της εφηβείας μας (well.. για κάποιους!).


5. Rema (with Selena Gomez) - Calm Down

Ο λογαριασμός του TikTok Loicreyel, ενός χορογράφου και χορευτή από το Καμερούν, εκτοξεύτηκε σε δημοσιότητα όταν ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του όπου χορεύει στους ρυθμούς του Calm Down.


Η χορογραφία ήταν δική του έμπνευση και δημιουργία, με αφρικανικές επιρροές. Από την στιγή της ανάρτησης, εκατομμύρια χρήστες αναπαριστούν τον χορό, και το τραγούδι έχει εκτοξευτεί σε αναζητήσεις.


6. Glass Animals - Heat Waves

Μία μικρή μπάντα από την Οξφόρδη της Αγγλίας, αποφάσισαν το 2019 να μελοποιήσουν στίχους που είχε γράψει ένα μέλος της μπάντας για έναν χωρισμό του. Ο covid καθυστέρησε τα σχέδια τους, αλλά συνέχισαν να κάνουν πρόβες online, και έτσι το 2020 κυκλοφόρησαν το Heat Waves.


Δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία, μέχρι 2 χρόνια μετά που το τραγούδι χρησιμοποιήθηκε από έναν χρήστη του TikTok σε ένα viral video, και έκτοτε έγινε νούμερο 1 στα TikTok trends και στα charts.


7. Steve Lacy - Bad Habit

Το τραγούδι του Steve Lacy βρέθηκε νούμερο ένα όταν άρχισε να χρησιμοποιείται από χρήστες του TikTok για βίντεο που τους έδειχναν να κ άνουν πράγματα στο δωμάτιο τους, σαν μια καθημερινή ημέρα. Έτσι πήρε τον τίτλο "bedroom pop" δηλαδή ποπ του δωματίου.


8. Nicky Youre, dazy - Sunroof

Άλλη μια χορευτική πρόκληση του TikTok. Αυτό το τραγούδι ξεκίνησε όταν ο καλλιτέχνης Nicky Youre, αποθήκευσε ένα ηχητικό σημείωμα στις σημειώσεις του κινητού του, μουρμουρίζοντας την μελωδία.


Μερικούς μήνες αργότερα, το έπαιξε για κάποιους φίλους και o 'dazy' που είναι τραγουδιστής του είπε ότι θα ήθελε να το ηχογραφήσουν. Εκτινάχτηκε η φήμη του τραγουδιού όταν ξεκίνησε ένα χορευτικό challenge στο TikTok, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page