top of page
 • Σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμο το website;
  Το website θα είναι έτοιμο για ανασκόπηση (review) σε 2- 5 εργάσιμες από τη συμπλήρωση της φόρμας. Εάν δεν έχετε κάποια αλλαγή, τότε το website είναι live. Συνήθως όμως, υπάρχουν μικρο αλλαγές που παίρνουν ακόμη 2-5 ημέρες οπότε υπολογίστε περίπου 10 ημέρες για να το έχετε έτοιμο προς αποστολή!
 • Δεν ξέρουμε ακόμη την ημερομηνία του γάμου
  Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μας στείλεις την ημερομηνία αργότερα.
 • Θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί
  Τέλεια! Μπορούμε να βάλουμε τον γάμο και τη βάφτιση μαζί σε ένα προσκλητήριο ☺️ Η διαδικασία αγοράς γίνεται μέσω του site, κάνετε την πληρωμή και λαμβάνετε ένα email με οδηγίες και μια φόρμα για να συμπληρώσετε τα στοιχεία.
 • Πως μπορώ να στείλω το ηλεκτρονικό προσκλητήριο;
  Μέσω κοινωνικών δικτύων / social media με το link, με e-mail, viber και sms. Στο i-do.gr σου παρέχουμε τη δυνατότητα μαζικής αποστολής μέσω SMS. Μας δίνεις τη λίστα με τους αριθμούς και το κόστος είναι 5€ για 50 SMS είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα πόσα άτομα θα το στείλεις. Σου δίνουμε ένα link, και το στέλνεις σε όσα άτομα θέλεις! Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά το blog post μας εδώ
 • Δεν θα είναι όλοι καλεσμένοι στην δεξίωση, τι λύση υπάρχει;
  Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστούν 2 διαφορετικά προσκλητήρια με διαφορετικά links. Ένα με τα στοιχεία της δεξίωσης και ένα πανομοιότυπο χωρίς τη δεξίωση. Έτσι, μπορείς να στείλεις το δεύτερο, μόνο σε όσους θέλεις να παρευρεθούν στην εκκλησία. Η επιπλέον αυτή σελίδα δεν έχει χρέωση.
 • Πόσο καιρό μετά την αγορά πρέπει να συμπληρώσω τη φόρμα με τα στοιχεία;
  Δεν υπάρχει περιορισμός! Από την ημέρα που θα καταχωρήσεις τις απαντήσεις σου, η ομάδα μας θα ξεκινήσει να ετοιμάζει το website. Μέχρι να λάβουμε τις καταχωρήσεις της φόρμας, δεν μπορούμε να δουλέψουμε στο website, αλλά θα είναι έτοιμο για ανασκόπηση (review) σε 3 εργάσιμες από τη συμπλήρωση της φόρμας. 
 • Μπορώ να έχω κωδικό πρόσβασης για το website μου;
  Ναι, το website μπορεί να κλειδωθεί με κωδικό. Αυτό σημαίνει ότι για να μπεις στο προσκλητήριο είτε εσύ είτε οι προσκεκλημένοι, θα πρέπει να καταχωρείτε κάθε φορά τον κωδικό πρόσβασης.
 • Υπάρχει κανόνας για τις φωτογραφίες στο website;
  Όχι απαραίτητα, απλά φρόντισε οι φωτογραφίες να είναι καθαρές και σε υψηλή ανάλυση. Επίσης, δεν θα πρέπει να παραβιάζουν την πολιτική φωτογραφιών.
 • Μπορώ να έχω δεύτερη ή και τρίτη γλώσσα;
  Το website και το προσκλητήριο μπορεί να είναι σε δεύτερη γλώσσα. Μπορείς να διαλέξεις όποια γλώσσα θέλεις σαν δεύτερη, και θα πρέπει να μας δώσεις το κείμενο για τη δεύτερη γλώσσα της επιλογής σου. Εάν η δεύτερη γλώσσα είναι τα αγγλικά, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την μετάφραση και κοστίζει επιπλέον 25€. Εάν μας δώσεις εσύ την μετάφραση του κειμένου, δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Μπορούμε να σου δώσουμε ένα link με σημαίες επάνω δεξιά για εναλλαγή γλωσσών, ή 2 διαφορετικά links ένα για κάθε γλώσσα! Εάν θέλεις να προσθέσεις και τρίτη γλώσσα, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 25€ και πρέπει να παρέχεις το κείμενο.
 • Θέλω ένα website αλλά δεν μου άρεσε κάποιο πρότυπο.
  Εάν μας πεις ποια στοιχεία δεν σου άρεσαν ή μας κατευθύνεις κάπως για το τι θα ήθελες, μπορούμε (εάν αυτό που ζητάς είναι εφικτό) να σου στείλουμε νέα πρότυπα σύμφωνα με τις περιγραφές σου. Εάν θέλεις αλλαγή στην δομή του προσκλητηρίου (και όχι απλά αλλαγές σε φωτογραφίες, γραφικά, χρώματα και γραμματοσειρές), τότε μπορούμε να σου στείλουμε 2 νέα δείγματα που χρεώνονται με 55€. Το ποσό αυτό δεν είναι επιστρέψιμο, ακόμη και αν δεν επιλέξεις τελικά κάποιο πρότυπο.
 • Γίνεται επιστροφή χρημάτων;
  Μπορείς να αλλάξεις γνώμη και να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων μέχρι και πριν να καταχωρήσεις την φόρμα με τις πληροφορίες. Εφόσον η φόρμα καταχωρηθεί, η ομάδα μας ξεκινάει να ετοιμάζει το προσκλητήριο και τότε οποιαδήποτε ακύρωση δεν επιστρέφει χρήματα. Εάν ζητήσεις επιστροφή εντός του διαστήματος που επιτρέπεται, τα χρήματα επιστρέφονται με την μέθοδο που έγινε η αγορά. Ανάλογα με την τράπεζα, μπορεί να πάρει μέχρι 10 εργάσιμες για να επιστραφεί το ποσό.
 • Τι είναι το save the date;
  Εάν γνωρίζετε την ημερομηνία του γάμου σας νωρίς αλλά δεν έχετε ακόμη προσκλητήριο, στείλτε μια σελίδα 'Save The Date' με χώρο για σχόλια/αντιδράσεις! Έτσι οι καλεσμένοι ξέρουν ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία παντρεύεστε, και περιμένουν τις λεπτομέρειες με το προσκλητήριο. Αγοράζετε το save the date και μας λέτε ποιο σχέδιο σας αρέσει. Μετά συμπληρώνετε τη φόρμα με τα στοιχεία και εμείς στην ουσία φτιάχνουμε ένα αντίγραφο του σχεδίου με τα δικά σας στοιχεία. Εσείς δεν κάνετε κάτι, απλά μας λέτε τυχόν αλλαγές / διορθώσεις. Θα δείτε τα σχέδια εδώ και πατώντας επάνω σε ένα από τα σχέδια, θα σας πάει σε ένα δείγμα για να δείτε πως φαίνεται. Κάνετε την αγορά και λαμβάνετε ένα email με μια φόρμα που συμπληρώνετε εκεί τα στοιχεία σας και ποιο σχέδιο θέλετε. Μετά παίρνετε ένα link του τύπου www.i-do.gr/tolis-sofia και το στέλνετε είτε με SMS, με email, μέσω viber ή social media Η αγορά γίνεται μέσω αυτού του link και η σελίδα κοστίζει 39€ Μπορούμε να έχουμε φωτογραφίες να εναλλάσσονται, σχόλια σαν Facebook κλπ
 • Πότε να στείλουμε το Save the Date;
  Περίπου 3 μήνες θα λέγαμε πριν το γάμο ή και περισσότερο. Μετά λογικά θα πρέπει να στείλετε το προσκλητήριο σπίτι κοντά στο γάμο. Εμείς θέλουμε 2-3 ημέρες να το ολοκληρώσουμε και συνήθως 1-2 ημέρες για τυχόν αλλαγές.
 • Υπάρχει υπηρεσία την ημέρα του γάμου να σταλθεί ένα χαριτωμένο μήνυμα στα κινητά των καλεσμένων;
  Εννοείται! Είναι τέλεια ιδέα και δηλώνει την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό σας για όσους σας τίμησαν με την παρουσία τους. Μπορούμε να στείλουμε το μήνυμα με 30€ μέχρι και σε 200 αριθμούς. Επίσης, θα μπορούσαμε στο SMS να τους δίνουμε ένα link για να μπαίνουν σε κάποια σελίδα με ένα ευχαριστήριο μήνυμα, ίσως κάποιες φωτογραφίες, κουμπί για να ανεβάσουν δικές τους φωτογραφίες, φωτογραφίες από το instagram hashtag, ψηφοφορία καλεσμένων κλπ; Αυτό είναι το "Thank you Page" και θα δεις εδώ τα πρότυπα και εδώ γίνεται η αγορά για τη σελίδα και τα επιπρόσθετα.
 • Τι είναι το RSVP;
  To
bottom of page