top of page

7 λόγοι για να επιλέξετε online προσκλήσεις


Ετοιμάζεστε να στείλετε τις προσκλήσεις του γάμου σας; Είτε ακολουθείτε την παραδοσιακή μέθοδο με χάρτινες προσκλήσεις είτε ακολουθείτε τη σύγχρονη οδό με διαδικτυακές προσκλήσεις, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς θέλετε να απαντήσουν οι καλεσμένοι σας για την ημέρα.


Εδώ στο i-do.gr, είμαστε μεγάλοι υποστηρικτές της χρήσης ενός online συστήματος RSVP (Tι είναι ρωτάτε; Δείτε εδώ) για να κάνουμε τη διαδικασία πιο εύκολη για εσάς και τους αγαπημένους σας. Συνεχίστε να διαβάζετε καθώς μοιραζόμαστε παρακάτω 7 λόγους για τους οποίους τα online RSVP είναι οι καλύτερες επιλογές για γάμους (και πώς να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο!).




Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις απαντήσεις


Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης online RSVPs είναι η δυνατότητα παρακολούθησης των απαντήσεων. Εδώ στο i-do.gr, οι RSVPs σας συγχρονίζονται σε μία λίστα, ώστε να μπορείτε να δείτε γρήγορα και με μια ματιά ποιος έχει απαντήσει και τι. Με τις παραδοσιακές RSVPs, πρέπει να το κάνετε αυτό με το χέρι, κάτι που μπορεί να είναι απίστευτα χρονοβόρο και όσο πλησιάζει ο γάμος, και πολύ αγχωτικό. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Αυτοματοποιήστε ό,τι μπορείτε. 


Και όσον αφορά αυτούς που καθυστερούν την τελευταία στιγμή; Μπορείτε απλά να στείλετε υπενθυμίσεις!


Μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας ερωτήσεις


Μαζί με την επιβεβαίωση του αριθμού των καλεσμένων σας, η ηλεκτρονική φόρμα RSVP μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες από τους αγαπημένους σας. Για παράδειγμα, επιλογές γεύματος, διατροφικές απαιτήσεις ή αν χρειάζονται μια θέση στο λεωφορείο μεταφοράς, θέση parking ή εάν θα έρθουν με παιδιά και τι ηλικίες.


Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε διασκεδαστικές ερωτήσεις, όπως προτάσεις για τραγούδια για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια playlist της δεξίωσης ή συμβουλές γάμου για το μέλλον! Εάν η διαδικασία RSVP είναι ευχάριστη και εύκολη, οι καλεσμένοι σας είναι πιο πιθανό να ανταποκριθούν πιο γρήγορα. Δείτε εδώ αποδεδειγμένους τρόπους για να απαντήσουν οι καλεσμένοι έγκαιρα στο RSVP.


Μπορείτε να χωρέσετε πολλές πληροφορίες


Η δημιουργία ενός δικτυακού προσκλητηρίου γάμου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους επικοινωνίας με τους καλεσμένους σας πριν από το μεγάλο γεγονός. Αντί να στριμώχνετε επιπλέον πληροφορίες στις προσκλήσεις του γάμου σας, μπορείτε να περιγράψετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν στην ιστοσελίδα του γάμου σας - από οδηγίες για τον χώρο διεξαγωγής, κανόνες ενδυμασίας, χάρτες, πλοήγηση και προτάσεις για όσους έρχονται από μακριά. 


Η χρήση ηλεκτρονικών RSVPs σημαίνει ότι κάθε καλεσμένος θα πρέπει να επισκεφθεί το website του γάμου σας, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχουν όλες τις βασικές λεπτομέρειες που χρειάζονται για την ημέρα. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε την προετοιμασία του γάμου σας αντί να απαντάτε σε τηλεφωνήματα και μηνύματα από τους αγαπημένους σας!


Δεν θα χαθούν


Το ψηφιακό RSVP σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις προσκλήσεις ή τις απαντήσεις που θα χαθούν στο ταχυδρομείο. Όλα βρίσκονται συγκεντρωμένα σε ένα πίνακα και στο i-do.gr εάν πάρετε την υπηρεσία analytics, θα δείτε και συγκεντρωτικά πόσοι απάντησαν ναι, πόσα άτομα θα έχετε συνολικά, πόσοι είναι vegetarian κ.α.


Κερδίζετε πολύτιμο χρόνο


Το online RSVP είναι αναμφίβολα πιο βολικές τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας. Το να ακολουθήσετε την ψηφιακή οδό σημαίνει ότι δεν απαιτούνται ταξίδια στο ταχυδρομείο και ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους καλεσμένους από το εξωτερικό με το πάτημα ενός κουμπιού. Αν αναζητάτε έναν πιο έξυπνο τρόπο διαχείρισης της λίστας καλεσμένων σας, οι online RSVPs είναι σίγουρα μια επιλογή χωρίς προβλήματα.


Μπορείτε να στέλνετε ενημερώσεις 


Άλλαξε η ώρα του γάμου; Το πρόγραμμα ενός λεωφορείου που κανονίσατε και άλλες αλλαγές της τελευταίας στιγμής πριν από την ημέρα; Αντί να επικοινωνείτε με τους επισκέπτες μεμονωμένα, μπορείτε να στέλνετε άμεσες ομαδικές ενημερώσεις με SMS ή email μέσω του i-do.gr


Είναι φιλικό προς το περιβάλλον


Τέλος, αν προσπαθείτε να ελαχιστοποιήσετε το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα στο γάμο σας, οι online RSVP είναι μια φανταστική φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση. Αντί να συμπεριλάβετε μια επιπλέον κάρτα RSVP και έναν φάκελο επιστροφής, οι καλεσμένοι σας μπορούν να απαντήσουν online χωρίς να σπαταλήσετε χαρτί.  


Κάντε ένα ηλεκτρονικό προσκλητήριο και επωφεληθείτε από όλα τα παραπάνω. Δείτε τα δείγματα μας στο i-do.gr



bottom of page