top of page

Τι παίρνω με το i-do.gr;

 

Ανάλογα με το συνδυασμό υπηρεσιών που θα διαλέξεις, μπορείς να πάρεις τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει. Για να δεις τις τιμές, πήγαινε εδώ

Website

Ένα website με όνομα i-do.gr/..../antonis-maria 
Η σελίδα έχει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, HTTPS, TLS 1.2+ και AES-256, την ισχυρότερη μέθοδο κρυπτογράφησης στοιχείων που υπάρχει. Link και QR code για να το μοιραστείς με τους καλεσμένους σου. Μετά τη λήξη του πλάνου σου, θα λάβεις το website για να το έχεις σαν ενθύμιο της υπέροχης εμπειρίας του γάμου σου! To site είναι συμβατό με όλες τις συσκευές. 

Screenshot 2022-09-26 10.40.49 AM.png

RSVP

RSVP (διεθνής όρος για την "απάντηση σε πρόσκληση"). Συλλέγουμε τις απαντήσεις από το προσκλητήριο και έχεις πρόσβαση στις απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο. Εάν το θελήσεις, μπορείς να λαμβάνεις email κάθε φορά που κάποιος απαντάει στο RSVP. Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες. 

Screenshot 2023-01-10 9.38.06 PM.png
Screenshot 2023-02-09 1.22.47 PM.png

SMS/Viber

Έχεις τη δυνατότητα να στείλεις μαζικά  SMS με το link για το ηλεκτρονικό προσκλητήριο σου. Για να δώσεις στους καλεσμένους  επιπλέον πληροφορίες (π.χ. σε ποιο τραπέζι κάθονται), να στείλεις υπενθυμίσεις κλπ.

sms-i.do.gr

Ανέβασμα φωτογραφιών και βίντεο από καλεσμένους

Παίρνεις ένα link το οποίο μοιράζεσαι με τους καλεσμένους σου, και έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξαν εκείνοι. 

Screenshot (82).png

Quiz

​Δίνεις στους καλεσμένους τη δυνατότητα να έχουν μια διαδραστική εμπειρία στο website, απαντώντας σε ερωτήσεις για το πόσο καλά σας ξέρουν, ποια τραγούδια θέλουν να ακούσουν και οτιδήποτε άλλο θέλεις. Δες εδώ ιδέες για το quiz. 

To quiz είναι από τις υπηρεσίες του i-do.gr που αρέσει πιο πολύ στους πελάτες μας. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να έχεις ένα ξεχωριστό link η ένα QR code που οδηγεί στο quiz.

 

Κάποια ζευγάρια το στέλνουν με SMS όσο οι καλεσμένοι είναι στο κέντρο, ή το έχουν εκτυπωμένο σε μία κάρτα επάνω στο τραπέζι ή το προβάλλουν στον προτζέκτορα. Έτσι, όλοι οι καλεσμένοι μπαίνουν στο quiz και το κάνουν την ώρα που σας περιμένουν, με αποτέλεσμα να είναι κάτι διασκεδαστικό και τους κρατάει απασχολημένους για μερικά λεπτά μέχρι να φτάσετε στο κέντρο!

Screenshot 2022-10-03 10.10.28 PM.png

Ευχολόγιο

Οι καλεσμένοι σας μπορούν να σας αφήσουν μια ευχή και εσύ έχεις πρόσβαση σε αυτήν σε πραγματικό χρόνο. Μετά τη λήξη του πλάνου, θα λάβεις ένα όμορφο ηλεκτρονικό ευχολόγιο με όλες τις ευχές που σας άφησαν ηλεκτρονικά οι επισκέπτες του site. 

Beige Minimalist  Simple Wedding Guest Photo Book.png

Hashtag

Προβάλλουμε στο site σου, live φωτογραφίες του instagram που γίνονται tag από γνωστούς και φίλους με το hashtag που εσύ επιλέγεις!

Screenshot 2023-02-09 1.45.12 PM.png

Αναλυτικές οδηγίες

Με την αγορά του πλάνου σου, λαμβάνεις ένα email με αναλυτικές οδηγίες για τα επόμενα βήματα, χρήσιμα links και ιδέες. 

Screenshot 2023-02-09 2.43.09 PM.png

Επιπλέον γλώσσες 

Μπορείς να έχεις το site σου σε περισσότερες γλώσσες. ​Αν θέλεις μετάφραση στα αγγλικά, το i-do μπορεί να το κάνει για εσένα. 

Untitled design (4).png

Στατιστικά και analytics

Ανάλυση των απαντήσεων RSVP, quiz, επισκεψιμότητα του website.

Δες πόσοι απάντησαν, τι προτιμούν, ποια είναι η απάντηση με τις περισσότερες σωστές ή λάθος απαντήσεις. Επίσης πόσοι επισκέφτηκαν το website, πόση ώρα έμειναν, από τι συσκευή κλπ. 

Untitled design (5).png

Κωδικός πρόσβασης

Κανείς πέρα από όσους έχουν το "link" ή το QR code του site σου δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό. Εάν όμως θέλεις να το κλειδώσεις με κωδικό πρόσβασης, έχεις αυτή τη δυνατότητα. Επέλεξε έναν κωδικό και απλά πρέπει να φροντίσεις να τον δώσεις στους καλεσμένους σου, μαζί με το site. 

Screenshot 2022-10-03 10.13.53 PM.png

Ψηφοφορία καλεσμένων

Δημιούργησε στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες και θα είναι θέμα συζήτησης για χρόνια μετά, κάνοντας ψηφοφορία για τους καλεσμένους του γάμου. Μια καλή ιδέα για newsletter. 

Screenshot 2022-11-06 12.36.46 PM.png

Save the date

Στείλε "Save the Date" για να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου για τον γάμο. 

Έτσι, θα ξέρουν πότε είναι ο γάμος και θα προετοιμάζονται όσο εσύ τελειοποιείς το προσκλητήριο. Δες τα δείγματα εδώ.

Modern Neutral Website Launch Phone Tablet Mockup Instagram Post.png

Thank you

Μπορείς επίσης να στείλεις "Thank You" μετά το γάμο με link για upload φωτογραφιών, σχόλια και ψηφοφορία καλεσμένων! Δες τα δείγματα εδώ.

Screenshot 2023-02-09 2.34.09 PM.png

Προσκλητήριο

Εάν θέλεις, μας δίνεις τη μακέτα του προσκλητηρίου σου, για να την βάλουμε σε ηλεκτρονική μορφή στο σαιτ,  για να το μοιραστείς με τους καλεσμένους σου. 

Rustic Botanical Wedding Save the Date Invitation.png
bottom of page